ParisLatino / BYSCENEN

Dette arrangementet har passert
ParisLatino / BYSCENEN
4 mai 2024, 19:00
Byscenen
Billetter
Dance
Festival
Concert

ParisLatino, for andre gang i Trondheim! 🎉

📍 Sted: Byscenen, Trondheim

📅 Dato: 04. mai 2024

⏰ Tid: Dørene åpner 21.00 - 02.00

🪪 Aldersgrense: 20+

🚀 Med stor suksess i Trondheim tidligere, bringer ParisLatino igjen sin elektriske atmosfære tilbake til byen! Dette blir den tredje stoppen på vår Norgesturne i 2024, hvor vi tar med reggaeton-historien til Norges seks største byer!seks største byer!

🏡 Med en kapasitet til å huse over 700 reggaeton-entusiaster, forbered deg på en uforglemmelig kveld på Byscenen.

🌟 Gjør deg klar for festen! Med et romslig lokale og et lineup av topp internasjonale og nasjonale DJs, lover vi en natt full av overraskelser og uforglemmelige øyeblikk.

🔊 Unik festival/nattklubb vibes: Byscenen transformeres nok en gang til et reggaeton-paradis, hvor du kan oppleve den autentiske ParisLatino-stemningen, full av musikk, dans og glede!

🌸 ParisLatino er mer enn bare en fest, det er en visjon: Vår visjon er å bringe kulturer sammen gjennom musikk. Å samle mennesker fra alle hjørner av verden for å danse sammen til musikken vi elsker, er vår største glede!

🩷 Vi gleder oss til å skape nye minner med deg i Trondheim!

🎟️ Begrensede billetter: Våre eventer er kjent for å bli raskt utsolgt. Sikre din plass til denne eksklusive reggaeton-kvelden i Trondheim ved å kjøpe billettene nå. P.S. Early bird-billetter tilgjengelig – Tilbudet varer frem til 31.12.2023

#ParisLatinoTrondheim

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by