Trondheim Fringe 2021
Dette arrangementet har passert
fredag, oktober 8, 2021 10:00 PM - 11:00 PM

Peer, du er pærings // Trondheim Fringe

Detaljer

TRONDHEIM FRINGE FESTIVAL 2021!

4. til 10. oktober kan du oppleve teater, konserter, standup, barneforestillinger, impro og mye mer på scener over hele byen!

 

https://www.facebook.com/trondheimfringe https://www.trondheimfringe.no/

 

// PEER, DU ER PÆRINGS!

Peer Gynt, er et mesterstykke av et diktepos, på rim. En historie alle kjenner og kan kjenne seg igjen i. Men hvor gjenkjennelig er historien, og hva overlever av rim og handling når en av skuespillerne er pærings på scenen? Ibsen og tradisjonelt teater er for lengst glemt. Hver kveld er det en ny skuespiller sin tur til å bli pærings! Klarer de andre skuespillerne å ro i land forestillingen, eller blir det bare tøv og tant? Time will show!

 

Forestillingen spilles følgende datoer: Torsdag 7.oktober kl21:30 https://trondheimfringe.hoopla.no/sales/peer1 Fredag 8. oktober kl22:00 https://trondheimfringe.hoopla.no/sales/peer2 Lørdag 9.oktober kl21:30 https://trondheimfringe.hoopla.no/sales/peer3 Søndag 10.oktober kl19:00 https://trondheimfringe.hoopla.no/sales/peer4 (Pssst - Kom på alle! Det er en ny skuespiller som er pærings hver kveld!)

 

Teater Basun er en friteatergruppe bestående av Magnus Winsvold, Christine Aspenberg, og Ole Fredrik Wannebo. De lager teater for store og små, voksne og barn. Hos Teater Basun er ingenting for rart, og alt er lov. De tre medlemmene er alle utdannet ved Drama/Teater på NTNU og har jobbet med teater i Trondheim de siste 12 årene. De er å se som fast inventar på byens mange festivaler og marked og lager liv og røre for alle sammen.

 

Skuespillere:

Stian Hovland Pedersen

Andreas Tønnesland

Martine Ildal Utne

Christine Aspenberg

Showrunners:

Magnus Winsvold

Ole Fredrik Wannebo

 

Sted: Trykkeriet Scene

Dørene åpner kl 21:30

Forestillingsstart kl 22:00

CC: 100,- (eks. avgift)

 

// VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SMITTEVERN: Begrenset kapasitet Sittende publikum 1-meters avstand Registrering av navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing Barbestilling via app, servering ved bord

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Trondheim Fringe
Sted
Trykkeriet scene
Olav Tryggvasons Gate 5
7011 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.