Pascal har pop up butikk på Sirkus Shopping 19.-22. desember.
Ta turen til 1. etg ved scenen for å finne fantastiske godsaker til julen for deg og dine! ❤️
PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring sammen med sin norske kone Berit og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. Allerede i 1995 flytter åpner Pascal sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo med malerier av Åsmund Stray. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal sammen med sitt team av engasjerte konditorer lager alle kakene med hemmelige oppskrifter.
I 1998 blir Pascal nabo til Slottet ifm at han åpner sitt andre konditori i Henrik Ibsens gate 36. Det tar ikke lang tid før en ny tradisjon startes. Hver dag kommer to av kongens gardister innom konditoriet og henter to kaker som de tar med seg opp til slottet. Denne flotte tradisjonen lever fortsatt i beste velgående i dag og Pascal har til og med fått Hans Majestet Kongens Gardes medalje.
Det har vært tusenvis av gjester innom Pascals konditori opp gjennom årene, men det han husker mest er kanskje da han selv ble nektet adgang til sitt eget konditori av secret service vaktene til den amerikanske presidenten som hadde bestemt seg for å teste Pascal fantastiske kaker på sitt norgesbesøk.
Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og har fått en rekke internasjonale priser for sine produkter. Han er innlemmet i det presitisjetunge selskapet Relais Dessert International som en av verdens 80 beste konditorer. Han har også fått ærespris av den franske regjeringen for sine bidrag til å fremme fransk konditorkunst, Chevalier de l’ Ordre du Merite Agricole.