PRAXIS Workshop with Martin Haugland Sundby

An image of 1 person doing parkour on a wall
PRAXIS Workshop with Martin Haugland Sundby
8 juni 2024, 09:00
DansiT
Other
Dance
Course
Sports / E-sport
Outdoors
Welcome to our PRAXIS weekend workshops for performing artists and people with movement experience.
PRAXIS Workshop with Martin Haugland Sundby
Saturday 8.6.2024 kl 11-15 Meeting point at DansiT (Strandvegen 33, Trondheim)

Parkour
Dette er en parkour workshop. Det vil si at vi jobber med å finne unike bevegelsesmuligheter, som bruker omgivelsene våre, som benker, gjerder, skulpturer, trær osv. Vi kommer til å vandre rundt, og besøke mange plasser i løpet av timen. Til å begynne med vil man bli introdusert til noen bevegelser, som er effektivt for å forflytte seg, forbi, over, under, og oppå ting. Vanskelighetsgraden vil være modifiserbar: noen av bevegelsene har min mormor gjort, og noen av dem kan ta flere år å lære seg. Vi varmer også opp med å øve litt på fall-kompetanse. Videre skal vi bruke dette bevegelses repertoaret til å lære en omgivelses-orientert metodikk for å forbedre bevegelsene man allerede kan. Dette utforsker vi videre, med hvordan man kan tilpasse bevegelsene til unike omgivelser, og til slutt hvordan man kan skape unike bevegelser i samspill med omgivelsene.
Underveis fokuserer vi på de unike aspektene av mentaliteten til parkour.
Til slutt vil vi endre litt på metodikken og mentaliteten for å se hvordan dette kan brukes i dans.

Bio: Martin Haugland Sundby har undervist parkour i 10+ år og jobber som sirkus-pedagog hos kulturskolen. Har undervist, og jobbet med scenekamp/stuntmann, som danser på mange prosjekter og har vært koreograf for alle ovenfor nevnte disipliner. Han liker å leke, improvisere, og skape samspill i det han jobber med.

Registration and info: praxistrondheim@gmail.com">praxistrondheim@gmail.com

Price: 150-500 NOK (sliding scale)
Drop-in price must be paid upon arrival before the workshop via vipps or cash. The sliding scale system allows you to pay according to your financial situation. The recommended price is 300kr. By paying more you make it possible for others to pay less.
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by