Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Programmatisk annonsekjøp

15. mar @ 15.00 - 16.30

 

Ta turen til #digitalukeslutt! Denne gangen med Peter fra Delta Projects hvor vi går i dybden på hva programmatisk annonsering er, og hvordan det fungerer i praksis, både teknisk og fra kjøpers og selgers perspektiv. Du vil få innsikt i hvordan du kan legge opp din egen strategi for bruk av programmatisk annonsekjøp, samt hvilke muligheter du har til rådighet. Foredraget vil også ta for seg viktige emner som frekvenskontroll, utnyttelse av data og merkevaresikkerhet.

Om programmatisk annonsekjøp

Programmatisk annonsering er automatisert kjøp og salg av annonser på nett via en annonsebørs. På denne annonsebørsen legger ulike medier annonseplasser ut for salg, slik at du kan legge inn bud. Du kan legge inn dine egne kriterier for kjøpet, samt et bud på hva du ønsker å betale for en visning. Når alle dine kriterier oppfylles vil et kjøp gjennomføres automatisk, og annonsen blir vist på den aktuelle annonseplassen i sanntid. Du må benytte en egen programvare for å få tilgang til annonsebørsen, og en av de mest kjente leverandørene av slik programvare i Norge er Delta Projects.

#digitalukeslutt med Increo

Som en del av vår digitale reise arrangerer vi i Increo #digitalukeslutt ca én gang i måneden. Dette er et uformelt arrangement hvor vi ønsker å samarbeide og dele kompetanse med kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Detaljer

Dato:
15. mar
Tid:
15.00 - 16.30
Arrangement Kategorier:
,
Pris:
Fri adgang

Arrangør

Increo
E-post:
Nettsted:
www.increo.no

Sted

Increo
Innherredsveien 7a
Trondheim, 7014
+ Google Map
Nettsted:
www.increo.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her