Rabalderdans på Breidablikk Aktivitetshus - torsdager

Rabalderdans på Breidablikk Aktivitetshus - torsdager
25 april 2024, 15:00
Breidablikk aktivitetshus
Billetter
2 mai 2024, 15:00
Breidablikk aktivitetshus
Billetter
Family
Other
Dance

Rabalderdans er et tilbud i utforskende og kreativ dans og bevegelse for barn i barnehagealder. Tilbudet er rettet mot barn fra 2-6 år.

Velkommen til Rabalderdans, torsdager på Breidablikk Aktivitetshus. Dørene åpner kl. 16.50. Dansen starter kl. 17.00 og varer i 30-40 min.

Prøv å kom tidlig hvis barnet ditt trenger litt tid til å venne seg rommet. Hvis du har et veldig trygt eller viltert barn kan det være best å komme rett før det starter.
NB: Ytterdøren stenger når dansen starter, så det er viktig å komme presis!

Om Rabalderdans:
Gjennom ledet improvisasjon og oppgaver utfolder vi oss til ulik musikk, leker med bevegelse og utforsker hva vi kan gjøre med kroppen. Bevegelse og dans - “kroppens språk” - er i fokus som samspill og lek. 

Barna kan komme i vanlige klær som er lette å bevege seg i, og de må gjerne være barbente. Det er fint om de voksne er med og danser sammen med barna når det er plass til det.

Donasjoner:
Du kan tilpasse donasjonen ettersom det passer din økonomi. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å donere mellom 50 - 100 kr pr. reservasjon.

Du kan donere gjennom Vipps: 825824

Info:
Instruksjoner for bestilling og avbestilling av billetter finner du her: http://rabalderdans.blogspot.com/p/pamelidng.html

Hvis du ikke kan komme må du avbestille din reservasjon.

Les også vår foreldreguide her: http://rabalderdans.blogspot.com/p/foreldreguide-for-rabalderdans.html


 

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by