Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Rabalderdans på DansiT – torsdager (2-4 år)

7. des @ 08.00 - 17.00

|Gjentagende arrangement (Se alle)

Et tilbud i utforskende og kreativ dans og bevegelse for barn i barnehagealder, rettet mot barn fra 2-4 år. Yngre eller eldre barn er også velkommen.

Dørene åpner kl 17.00. Vi starter med 15 minutter fri lek til musikk, etterfulgt av 30 min felles dans fra 17.15-17.45.

OM RABALDERDANS: Gjennom ledet improvisasjon og oppgaver utfolder vi oss til ulik musikk, leker med bevegelse og utforsker hva vi kan gjøre med kroppen. Bevegelse og dans – “kroppens språk” – er i fokus som samspill og lek. Barna kan komme i vanlige klær som er lette å bevege seg i, og det er fint om de er barbente. De voksne må gjerne være med og danse sammen med barna når det er plass til det.

Støtt Rabalderdans! Rabalderdans får støtte fra Trondheim Kommune, men det dekker ikke alle utgifter. Som et alternativ til deltakeravgift tar vi i mot donasjoner. Du kan tilpasse donasjonen ettersom det passer din økonomi. Vi oppfordrer alle til å donere mellom 50 – 100 kr pr. reservasjon!

Slik reserverer du plass: – Trykk på «register» (grønn knapp) – I rubrikken «donasjon» fyller du inn hvor mye du vil betale. Under «reservasjon» velger du hvor mange plasser du ønsker å reservere (antall barn). Trykk deretter «checkout» (grønn knapp) – Hvis du ikke har PayPal konto trykker du «Pay with Debit or Credit Card» (grå knapp) – Velg land, fyll inn betalingsinformasjon, og trykk «betal nå» (blå knapp) Når dere kommer på timen sier dere etternavnet som bestillingen er registrert på, så finner pedagogen dere på påmeldingslisten.

Det er også mulig å donere gjennom Vipps: 13838

Mer informasjon finner du på vår blogg: http://rabalderdans.blogspot.no/

Ved spørsmål ta kontakt med oss: Epost: rabalderdans@gmail.com Mobil: 932 60 291 (Ingeborg)

Detaljer

Dato:
7. des
Tid:
08.00 - 17.00
Arrangement Categories:
,
Pris:
Fri adgang

Arrangør

Rabalderdans
E-post:
Nettsted:
http://rabalderdans.blogspot.no/

Sted

DansiT
Starndveien 33
Trondheim, Sør-Trøndelag 7067
+ Google Map
Nettsted:
http://www.dansit.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her