This event has passed

Rasmus og Verdens Beste Sommershow

30. juli 2019, 3:00 PM - 5:00 PM

Rasmus er tilbake – men trylles han bort?

Etter fjorårets suksess var det ingen tvil: Olavsfest måtte få Rasmus og Verdens Beste Sommershow tilbake til Borggården.

- Forvandling er muligheten du har til å bli noe, til å gå for mulighetene. Og nå har vi en mulighet til å gjøre noe nytt i Borggården. Vi skal ha med oss en illusjonist, og det har vi aldri gjort før. Vi aner ikke hvordan det blir, men det blir i alle fall spennende!

Rasmus Rohde, låtskriver og fronfigur i Rasmus og Verdens Beste Band, forteller om konserten de skal holde i Borggården tirsdag 30. juli. Ganske nøyaktig ett år siden de skapte familiefest samme sted.

Borggården
Tirsdag 30. juli kl. 17:00
Billettpris: 150,- / 450,- (familie 4 personer)

Noe var så vellykket i fjor at det også blir med i år: Alle barn oppfordres til å ta med ei bøtte og en spade hver, for å utgjøre et gedigent bøtte-og-spade-orkester. I tillegg skal de ha med seg et frivillig barnekor, informasjon om dette og påmelding kommer medio mai.

Ettersom Olavsfests festivaltema er forvandling, må det likevel endringer til! Årets store nyhet er at bandet (som også blir utvidet fra den vanlige trioen til minst sju musikere) får med seg illusjonisten Lord Christian (Christian Wedøy) under showet.

Trønderen er en av landets fremste illusjonister, og for tiden er han i Spania der han har kommet helt til semifinalen i «spanske talenter».

- Forvandling betyr jo også at noe som ser ut til å være én ting, viser seg å være noe helt annet. Kanskje han vil trylle bort alle foreldrene, ler Rasmus.
Borggården
Trondheim Trondheim Sør-Trøndelag