Dette arrangementet har passert
fredag, oktober 7, 2022 7:00 PM - 8:30 PM

Sacrifice While Lost in Salted Earth - av impure company/Hooman Sharif

Detaljer

Hva kan ofring bety i dag? Kan offer ses på som en poetisk og konkret handling, noe hverdagslig som finner sted i alle menneskers liv? Hva vil det si å ofre seg, enten det er kollektivt eller individuelt?

De er åtte dansere som er født i Iran, nå spredd rundt i Europa og hvor de utvikler deres dans i eksil - dansen er i eksil. De møtes i denne forestillingen til et samarbeid med koreograf og danser Hooman Sharifi. Til musikken fra Tambur, et eldgammelt instrument som spilles live av Arash Moradi, skaper dette fantastiske teamet av dansere et direkte og jordnært uttrykk der ofring som en hverdagslig handling er hovedtema. I likhet med danserne i denne forestillingen har også Hooman Sharifi bakgrunn fra Iran. Han er en markant dansekunstner i Norge og internasjonalt.

 

Forestillinga co-presenteres av DansiT.

 

PS: Hos oss velger du billettprisen selv, etter størrelsen på lommeboka. Vi har fem nivåer - 250,-/200,-/150,-/100,-/75,-. Alle skal kunne oppleve kunst og kultur!

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 150,-
Arrangører
Rosendal Teater
Sted
Rosendal Teater
Innherredsveien 73
Innherredsveien 73
7043 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.