Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Silver Moon Men

7. des @ 21.00 - 22.30

Silver Moon Men ble født allerede i 1992, da som et rendyrket countryband som spilte både egne låter og et utvalg av mer ”hardcore gammeldags country” (type Hank Williams o l)…bandet ble imidlertid oppløst og lagt bort etter et par år og bandmedlemmene har i alle år vært engasjert i mange forskjellige sammenhenger.

 

I 2012 gjenoppstod Silver Moon Men med orginalmedlemmene Tor A. Veie (vokal/gitar), Anders Fondal (gitar), Thomas Brodahl (bass/vokal) og Rune Karlsen (trommer/vokal). Assosiert medlem på keyboard og vokal har hele perioden vært produsent Lars Lien, og bandet har årlig vært i Larsville studio hos Lars og spilt inn både et album og EP/singler (sjekk Spotify).

 

I dag framstår bandet som kvartett i en ganske neddempet versjon, og mye av det litt eldre låtmaterialet er omarrangert til å passe denne stilen bedre. Nye låter kommer hele tiden til, og kombinert med enkelte covere (som for liksom å plassere seg i musikklandskapet…) vil vel de fleste kunne bli enige om at selv voksne herrer med fortid trygt innenfor rockens rammer har scenens rett?

Detaljer

Dato:
7. des
Tid:
21.00 - 22.30
Arrangement Kategori:
Pris:
Fri adgang

Arrangør

1 Ila Brainnstasjon
E-post:
Nettsted:
www.ilabrainnstasjon.no

Sted

Ila Brainnstasjon
Ilevollen 32B
Trondheim, Sør-Trøndelag 7018 Norway
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her