Svart bakgrunn med objekter fra museet; japanske teatermasker, byste av en tidligere direktør, en fugl laget av bestikk, en tegning av et japansk gjenferd, deler av et teppe med bilde av en dame/jente som ser redd ut
Dette arrangementet har passert
lørdag, oktober 31, 2020 på 10:00 AM - 4:00 PM

Skummelt på museet

Detaljer
I utstillingen om tid på Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum er det dunkelt … og øyne fra fortiden kikker på deg fra portrettene på veggen. Her finner du smykker laget av menneskehår, en livløs fugl og et fossil fra dinosaurenes tid. Kanskje du vil oppleve at tiden går baklengs i kjolen som rekkes opp. Og hører du tikkingen fra gulvklokka som egentlig skulle ha stoppet for lenge siden? Museet er litt som en mystisk tidsmaskin. De voksne bør nok ha med seg noen barn for å føle seg trygge.

Om du tørr, kan du ta bilde av det du syns er skumlest. Klarer du finne det japanske gjenferdet, den hodeløse diktatoren, dragen av sølv eller finner du teppet med hjerner på? Vis bildet til en av de som jobber her, så kanskje du får en overraskelse?

Til utstillingen Ta deg TID er det laget egne lydfortellinger for barn som man kan høre på via sin egen mobil mens man går rundt. Barn har som alltid gratis inngang.
Mer info
Aktivitetstype
Lagre dette arrangementet
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum
Midtbyen Management
Sted
Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum
Munkegata 3-7 Trondheim 7013 Norway