Dette arrangementet har passert
torsdag, februar 23, 2023 10:00 PM - 12:00 AM

Slam/åpen mic // Trondheim Fringe

Detaljer

Denne kvelden inviterer Trondheim Fringe og HAVET til slam/åpen mic på salongscenen i Heim. Bli med oss på en jovial og nedpå deling av ord og tanker ledet av skuespiller og slampoet Lisa Birkenes Thun som i tillegg til å åpne scenen og showcase med noen egne tekster, applauderer og hyller den som vil joine! Vil du lese et dikt du har skrevet, rappe noen linjer, gjøre spoken words og/eller slamme, på en scene der du kun får kjærleik fra salen? Da er dette kvelden du kan teste ut greiene dine! (Og nei, du trenger ikke kunne det utenat engang.) Scenen er åpen for alle, så om du har noe på hjertet - huk tak i gjengen på scenen før, underveis eller i pausene i løpet av kvelden, eller send oss en melding. Maks ca 5 minutter per innslag, men du må gjerne ta med flere tekster om du vil ! Vi lover snille priser i baren, og gleder oss til å ønske deg velkommen til en rå kveld, enten som nytende publikummer eller fremførende poet. Eller begge! 
Vi har invitert noen bidragsytere som vil gjøre noen gjestestunts i løpet av kvelden. Følg med i arrangementet for videre info.

Lisa Birkenes Thun er en trøndersk skuespiller, dramatiker, musiker og slampoet. Hun har jobba fulltid innen det frie scenekunstfeltet i snart 10 år, hvor hun blant annet er med og driver to teaterkompanier; det fargerike og omreisende teaterkompaniet Campingkompaniet, og slam- og folkemusikk-kompaniet BLE. Lisa skriver scenetekst for både egne og andres produksjoner, og i slamsammenheng befinner tekstene hennes seg ofte et sted i mellom høye fjell og poetiske daler på den ene sia, og hardtslående trøndersk punkekultur på den andre sia.


Foto: Lina Hindrum

Billettpris: 65 

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 65,-
Arrangementet på Facebook
Sted
HAVET
Strandveien 100
7042 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.