Dette arrangementet har passert
lørdag, februar 22, 2020 på 7:00 PM - 10:00 PM

Sløtface

Detaljer
Trondheim konsertkollektiv presenterer Sløtface på Tyven 22. februar.

Stavanger-bandet Sløtface har for lengst markert seg på det norske punkpop-kartet, og kan blant annet huke av Spellemannpris (Beste Rock), utenlandsturné (-er), Netflix-synkronisering (hello, Sex Education!), triple j (fra Down Under, ja!) samt øvrig skrytbar radio-oppmerksomhet i Europa fra to-do listen.

Bandet, som i dag består av vokalist Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommeslager Nils Jørgen Nilsen, fikk stor fart på karrieren etter deres deltakelse i Urørt i 2015. Kort tid etter herjet de plakatene på noen av landets største festivaler, inkludert Øyafestivalen og Pstereo. Det tok heller ikke lang tid før det store utland også fattet interesse for gjengen, som nå er i midten av 20-årene. Dette resulterte blant annet i hyppige radiospillinger i både Storbritannia og Australia i tillegg til lovord fra publikasjoner som The Guardian, Billboard og The Fader. For å nevne noen.

Bandets andre album, «Sorry for the late reply», slippes 31. Januar 2020. Bandet forteller at "det har vært en treig, men jevn prosess for oss å lage dette albumet, og vi er SÅ klare for å få det ut i verden! Plata ble produsert av Odd Martin Skålnes som jobber mye med fantastiske artister som Aurora og Sigrid, og handler mest om familie, identitet og hva det vil si å høre hjemme et sted."
Lenker
Billetter
220,- / 180,-
Arrangementet på Facebook
Videoer
Aldersbegrensninger
Fra 20 år
Sted
TYVEN
Dronningens gate 11 Trondheim 7011