Dette arrangementet har passert
lørdag, desember 21, 2019 6:00 PM - 7:30 PM

Snøkrystaller

Detaljer
En Trondheimspremiere, vakker korsang akkompagnert av harpespill, samt julesanger i folketonedrakt er noe av det kammerkoret A Cappellissimo har å by på i årets førjulskonsert.

Lørdag 21.desember, arrangerer vi førjulskonserten Snøkrystaller for åttende år på rad.
Årets hovedverk er en sjelden perle, «The Christmas Alleluias» for kor og harpe som er komponert av Kim Andre Arnesen. Verket blir framført i Trondheim for første gang. Med oss har vi den meritterte harpisten Ruth Potter. Kjente folketoner som «Mitt hjerte alltid vanker», “Eit barn er fødd i Betlehem” og «I denne søte juletid” står også på programmet i tøffe, elegante og krevende arrangementer.

Ruth Potter har vært soloharpist i Trondheim Symfoniorkester siden 2011, har hun spilt sammen med en rekke kjente orkestre i både Storbritannia og Skandinavia.

Kammerkoret A Cappellissimo er et kor med ambisjoner om å levere a cappella-musikk av høy kvalitet i en rekke ulike sjangre og har flere ganger hevdet seg godt i NM for kor.

Det gleder oss å ønske deg velkommen til en unik musikkopplevelse før juleroen senker seg!
Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 250,-
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Kammerkoret A Cappellissimo
Sted
Vår Frue Kirke, Kongens gate 5
Kongens gate 5
7011

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.