This event has passed

Sommer på Vitensenteret

13. juli 2019
9:00 AM - 3:00 PM
Velkommen til sommer på Vitensenteret!

Hver eneste dag, mandag til søndag, kan du oppleve planetarieshow, filmvisninger, vitenshow og andre aktiviteter – alt inkludert i inngangsbilletten til Vitensenteret.

Vi gleder oss ekstra mye til å vise dere vår splitter nye film. Gjør deg klar for en annerledes og lærerik undervannsopplevelse med 360-filmen "Korallrevenes verden". Visste du at korallrevene bare dekker under en prosent av havbunnen, men at hele 25 % av havets arter er avhengige av dem for å leve?

"Korallrevenes verden" har premiere lørdag 22. juni, og vil gå hver dag kl 13:00 i hele sommer.

Vi skal selvfølgelig fortsette med våre reiser ut i verdensrommet, men vi ser virkelig frem til å kunne ta dere med på en helt ny opplevelse, under vann.


Enten om sola skinner eller regnet høljer ned, lover vi at dere får noen artige timer sammen med oss på Vitensenteret. Og har du behov for en pause, kan du nyte både is, kaffe og brus i bakgården vår.

Håper vi ses i sommer!

Se dagens program på vitensenteret her: https://www.vitensenteret.com/kalender/dag/idag

----------
Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter, hvor du lærer nye ting samtidig som du har det gøy. Senteret holder åpent nesten 365 dager i året og har en stor interaktiv utstilling hvor du kan utforske fenomener knyttet til natur, miljø, helse og teknologi.
Vitensenteret i Trondheim
Kongensgate 1 Trondheim 7011