Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Sommer-Standup på Antikvariatet (sent show)

20. jul @ 21.30 - 23.00

Det er sommer og det betyr standup på Antikvariatet! Vi har snekret sammen enda en nydelig line-up av komikere fra hele landet for en nydelig kveld i verdens koseligste bokbar. Komikerne går på scenen både kl 19.00 og 21.30, så du kan enten komme tidlig og nyte resten av kvelden på uteserveringen eller omvendt. For en luksus!
Inngang: 170 kr. BILLETTER KJØPES HER: https://hansandreas.hoopla.no/sales/3326947245

JOACHIM SKAGE er kveldens headliner. Joachim er en svært erfaren og veldig morsom komiker fra Oslo. Han har i det siste vært aktuell med soloshowet «Rasister er også mennesker», et show han har spilt på scener som Rockefeller, John Dee, og ikke minst en svært festlig og utsolgt kveld på Antikvariatet.
HALLVARD DYRNES er konferansier for kvelden. En kreativ og uforutsigbart komiker som tar turen fra Oslo, hvor han i tillegg til å stå på mye på scenen både med standup og impro, driver Speechless, et svært populært show hvor komikere kommer for å holde improviserte Powerpoint-foredrag.
HELENE HOLTSKOG er en svært lovende og fersk komiker som var på besøk i Trondheim i vår. Da gikk det såpass bra at vi inviterte henne tilbake allerede i sommer. Vi gleder oss til gjensynet.
HANS ANDREAS KNUTSEN er kveldens lokale pokal. Han har drevet med standup i Trondheim i flere år og er fast konferansier på en av byens open mic-show. I tillegg driver han to live-podcaster og er psykolog. Nesten rent for meget.
BÅRD HOFSTAD kommer hele veien fra Tromsø til Antikvariatet. Bård er en energisk og scenevant komiker som aldri helt gjør det samme settet to ganger. Det blir garantert gøy.

Detaljer

Dato:
20. jul
Tid:
21.30 - 23.00
Arrangement Kategorier:
,
Pris:
CC: 170,-
Aldersgrense:
18 år

Arrangør

Komikerliv
E-post:
Nettsted:
https://www.facebook.com/komikerliv/

Sted

Antikvariatet
Nedre Bakklandet 4
Trondheim, 7014 Norway
+ Google Map
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her