Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Søndagskonserten: Guro & Einar

13. aug @ 14.00 - 15.00

Guro (piano og cello) og Einar (nøkkelharpe) er en folkemusikk-duo som spiller egne arrangement av folketoner fra Norden. Repertoaret strekker seg fra nyere folkemusikk til gamle middelalderballader.

 

Einar Zethelius (SE) har en bachelor i utøvende nøkkelharpe fra folkemusikkinstitusjonen ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har har tidligere vært elev ved Eric Sahlström institutet i Tobo och Gotlands folkhøgskola. Han har hatt lærere som Markus Svensson og Olov Johansson som anses å være noen av Sverige- og verdens fremste nøkkelharpeutøvere. Einar har kontrabassnøkkelharpe fra 1700-tallet som spesialfelt, og bruker den solo såvel som i ulike grupper og ensembler.

Guro Fløgstad(NO) studerer musikkpedagogikk ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hun har bakgrunn i klassisk piano og cello fra kulturskole og Trondheim Katedralskole, og er i dag aktiv i ulike grupper innen sjangrene pop, jazz og folkemusikk. Guro har vært musikalsk guide på Ringve musikkmuseum i mange år, og i dag er hun pedagogisk leder i Prosjekt:Pop, en bandskole for jenter og ikkebinære-personer i Trondheim.

Detaljer

Dato:
13. aug
Tid:
14.00 - 15.00
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 150,- / 100,-

Sted

Ringve Museum
Lade Alle 60
Trondheim, Sør-Trøndelag Norway
Tlf:
73870280

Arrangør

Ringve Musikkmuseum
E-post:
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her