Dette arrangementet har passert
onsdag, september 28, 2022 7:00 PM - 9:30 PM

Soul of Sauna Sessions på HAVET

Detaljer

SOUL OF SAUNA SESSIONS Med Sanni Parkinnen I Árdna Finn ditt pusterom! 

Finn ditt pusterom! Soul of Sauna presenterer badsturitualer bygget rundt skiftende temaer. Øktene starter med å åpne opp kroppen med enkle bevegelser og tøying. Pusteteknikker, aufguss med eteriske oljer og en lang avslapning med beroligende musikk følger. Soul of Sauna økter er en perfekt mulighet til å snu bevisstheten innover, ta tid til egenpleie og slappe av i badstuens varme i tillegg til å nyte badstuens helsemessige fordeler. Kom i kontakt med ditt pusterom og koble deg fra alt annet.

DATOER: 
28.9. 19 - 21.30
5.10 19 - 21.30 
12.10 19 - 21.30

Varighet: ca 45-60 minutter. Badstuen er åpen for bruk i totalt 2,5 timer.

OM SANNI:
Sanni Parkkinen er badstu-entusiast, erfaren yogalærer og pustecoach. Opprinnelig fra Finland, badstue og isbading er hennes store kjærligheter, og hun ser enorm potensiale i å kombinere badstues helbredende kraft med myk bevegelse, pust, avspenning og aromaterapi. Sanni driver med pusteterapi og utdanner nye pustecoacher i Trondheim. I tillegg studerer hun psykologi på NTNU og er entusiastisk for å utforske nevrovitenskap, sinn-kropp forbindelsen og kontaktflaten mellom vitenskap og visdomstradisjoner.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 225,-
Student
kr 195,-
Honnør
kr 195,-
Arrangementet på Facebook
Sted
HAVET
Strandveien 100
7042 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.