Spelling Spectacle

Tre personer danser. På høyre side av bildet henger et "spagetti"-forheng og dekker to av personene.
Spelling Spectacle
5 april 2024, 17:00
Rosendal Teater
Billetter
Dance
Theater / Show

av Ingrid Berger Myhre (NO)

Hva skal til for at noe skapes? Hva gir mening, og hvorfor? Velkommen til ei leken forestilling med tre sterke scenekunstnere på samme scene!

Dansekunstner Ingrid Berger Myhre er tilbake med et nytt verk om logikk, konsekvens og koreografiske (u)muligheter, skapt i samarbeid med Nicola Gunn og Ida Wigdel. Vi er spente på å endelig oppleve denne trioen av sterke scenekunstnere på samme scene!

Med "hvis, da" som utgangspunkt, utforsker Ingrid Berger Myhre hvordan noe i det hele tatt kan oppstå. Hva betinger det som skapes, og hvordan? Hva må være gitt for at noe skal gi mening, og hvorfor?

I ekte Berger Myhre-ånd spiller Spelling Spectacle på intelligente, humoristiske perspektiver på projeksjon av betydninger, med subtile spark til konvensjoner og forventninger. Denne gangen er koreografen mindre opptatt av hvilken mening noe gir, og mer om hvordan noe oppstår.

Forestillingens tittel, Spelling Spectacle, leker med ord og har en todelt betydning: Spell som i den engelske betydningen “stave” eller “trylleformel”, spectacle som i “et skue” og briller - “noe man ser med”.

Verket hadde urpremiere i 2023, og er blitt vist blant annet på Dansens hus i Oslo under CODA-festivalen og på festivalen Meteor hos BiT Teatergarasjen i Bergen.

Sted
Arrangører
Rosendal Teater
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by