Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Spidergawd Tour 2019

18. jan @ 21.00 - 00.00

Spidergawd er klar for å legge ut på Norges- og Europaturné, og startskuddet går på Storstuggu på Røros18. januar kl 21.00! Som Special Guest har Spidergawd med seg poweretrioen Bokassa.

Spidergawd har tilnærmet gått under jorda i 2018, men ikke for å hvile. Tvert om! 11.januar 2019 kommer de tilbake med sitt femte studioalbum, med den innovative tittelen; ‘Spidergawd V’.

Rolf Martin Snustad (Barytonsax) Hallvard Gaardløs (Bass) Kenneth Kapstad (Trommer) og Per Borten (Gitar/ Vokal) har nok engang laget et imponerende album i tråd med Spidergawds unike sound.

Der Spidergawd I og II blir litt som dokumentasjonen på en voksen gjengs lekestue, er Spidergawd III og IV hakket mer seriøse album med litt mer bestemt identitet. Spidergawd V fortsetter i samme lett gjenkjennelige Spidergawd stil, med NWOBHM – referansene fra IV, samt tyngden fra III. Kan du høre for deg IV med et aldri så lite røykfullt drag mot Black Sabbath så vil du nok være i nærheten av det som møter deg i starten av 2019.

Spidergawd, med sitt femte album i ryggsekken, blir mulig å oppleve på norges- og europaturné fra januar t.o.m mars 2019.

Konserten arrangeres i samarbeid med Polar Artist.

Detaljer

Start:
18. jan @ 21.00
Slutt:
19. jan @ 00.00
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 320,-
Aldersgrense:
18 år

Arrangør

Storstuggu
E-post:
Nettsted:
http://storstuggu.no

Sted

Storstuggu, Røros
Ol-Klemmetsaveien 50
Røros, 7374
+ Google Map
Nettsted:
http://storstuggu.no
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her