Dette arrangementet har passert
fredag, februar 10, 2023 8:00 PM

Storm Weather Shanty Choir på HAVET

Detaljer

I over 20 år har Stord-bandet Storm Weather Shanty Choir levert rå og energiske tolkninger av 150 år gamle sjantier og sjømannssanger. I mars 2022 sto Storm Weather Shanty Choir for åpningskonserten på HAVET, og det ble en heidundranes aften. Vi gleder oss stort til å ønske de velkommen tilbake i februar!

Den tidligere seilskutesjømannen Haakon Steinar Vatle startet Storm Weather Shanty Choir etter inspirasjon fra seilskipet Statsraad Lehmkuhl, hvor han jobbet på dekk over flere år. Da han kom tilbake til Stord samlet han vennegjengen og dannet rockekoret. I 2020 feiret de tjueårsjubileum, og brukte året på å spille inn sin syvende plate, «Nine Rows of Teeth».

Plata ble til i Sir Sound Studio, med produsent Bjørn Bunes bak spakene. Han har jobbet hardt med å overføre den heftige liveenergien til bandets første studioalbum på ni år.

Bandet har et unikt og uventet utgangspunkt for å nå ut til publikum etter at sjantier og sjømannsviser preget lydbildet til mange millioner brukere på TikTok. På kort tid syvdoblet bandet antall månedlige lyttere på Spotify og entret Spotify sine virallister i både Canada, USA og England. Musikalsk favner de bredt og har blitt kjent som et fargerikt innslag i både folkemusikk- og rockemiljøet. De har turnert flere ganger i Japan, USA og Europa, har spilt på festivaler som Folkelarm og by:Larm og har i en årrekke vært gjengangere med utsolgte hus i Oslo, Trondheim og Bergen.

Varm opp stemmebåndene og bli med på en heftig musikalsk reise til sjøs!

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 350,-
Student
kr 250,-
Arrangementet på Facebook
Sted
HAVET
Strandveien 100
7042 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.