Stormrevyen 2024: Helt Akutt

Stormrevyen 2024: Helt Akutt
6 mars 2024, 19:00
Rosendal Teater
Billetter
Theater / Show
Dance
Concert
Family

Klare for et spektakulært show fullt av latter, musikk og overraskelser? Thora Storm VGS inviterer deg til sin årlige revy, og i år blir det kriiiise — HELT AKUTT! 


 

Velkommen til Stormrevyen 2024 - der komedie krasjer med fullstendig kaos på scenen! Vi lover deg en uforglemmelig forestilling og en kveld fylt med humor og overraskelser, alt egenhendig produsert og utført av engasjerte og kreative elever ved Thora Storm VGS. 

 

Årets tema? “Helt Akutt”! Hold på buksa; dette blir ingen vanlig kveld! Vi garanterer en eksplosjon av morsomme og helt akutte øyeblikk — det er bare å begynne å glede seg allerede!

 

Premieren går av stabelen 6. mars, og den latterfylte festen fortsetter 7., 8., og 9. mars. Billetter er endelige tilgjengelige, så grip sjansen, og skaff billetter til deg og dine før de blir stjålet av en politiker eller noe i den duren!

 

Samtidig som Stormrevyen gir deg muligheten til å støtte dine lokale talenter, er det også en unik anledning til å le av livets store og små akutte øyeblikk! Ta med deg venner, familie, bestemor og alle som trenger en livreddende dose humor.  
 

Klar for å le til du gråter? Bare spenn dæ fast, for no tar det av! 

Sted
Arrangører
Stormrevyen ved Thora Storm VGS
https://stormrevyen.no/stormrevyen@gmail.com
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by