Suppekjøkken i Rosendal Kafé

Illustrasjon av en suppebolle.
Suppekjøkken i Rosendal Kafé
21 september 2023, 10:00
Rosendal Kafé
Billetter
Other
Theater / Show
Food and drinks

Suppekjøkken-konseptet er en del av Rosendal Teaters tiltak for å gjøre kunst tilgjengelig for enda flere.


Hva er vel bedre enn en hverdagspause med gratis mat og kunstnerprat? På menyen står alltid suppe, og høstens fantastiske suppekokk er Hilde Stålkjær Olsen, som ellers leder prosjektet Lamomat som denne sesongen har åpnet eget kjøkken. Hilde som er utdannet kokk kommer selv til å velge dagens meny, og er vi heldige får vi gjestebesøk fra Lamomat.

Velkommen til det som faktisk er en gratis lønsj (jepp, det finnes) med varm og velsmakende suppe supplert med spennende samtaler om kunst og kunstnerskap, personlige historier, temaer som opptar oss og det den inviterte kunstneren jobber med akkurat nå. Du er hjertelig velkommen til å bli med i samtalen.

Gratis inngang!

På suppekjøkken 21. september blir du bedre kjent med Jakob Oredsson som kommer til Rosendal Teater med Symbioy´tic Stages (Rosendal remains) 28. september.

 

Jakob Oredsson er kunstner, arkitekt og scenograf med et blikk som ser under overflaten. Han jobber med historie og rom, og er en mester på skape ny mening i det som er der fra før - få oss til å se igjen. Han har det siste halvåret hatt base på Rosendal Teater i arbeidet med sitt prosjekt Scenografi som Symbiose, 2020-2023, som søker å utforske hvordan scenografi eksisterer i ulike mangfoldige kontekster.

Oredsson har skapt verk internasjonalt i offentlige, galleri- og teatersammenhenger, gjennom en rekke medier. Verkene søker å engasjere det eksisterende miljøet, fremheve tvetydighet og utviske motsetninger mellom begreper som kunst og kontekst, form og innhold, aktivt og passivt publikum og kultur og natur. Innen det norske scenekunstfeltet har Oredsson samarbeidet med Ingvild Holm, Magnus Myhr, Maritea Dæhlin og Verk Produksjoner.

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by