Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Sweat Your Prayers / Gongbad

15. feb @ 18.00 - 21.00

Sweat Your Prayers /Loan TP Hoang & Gongbad / Maiken Sneeggen.
Fredag 18 Januar – 15 februar – 22 mars kl 18 – 21 / Kjøpmannsgt. 12 , 3 etg
Priser : 330 kr for en session / 890 kr for alle tre sessions
Sweat Your Prayers er dans med røtter i Gabrielle Roth`s meditative bevegelseskart de 5Rytmer, og er et utforskende rom for dans og selvpraksis uten ord, instruksjoner og forklaringer. Alene eller i møte med andre, hver og en er fri til å følge sin egen flyt og dans i øyeblikket. Gong er kontemplative lydbølger som forlenger denne forbindelsen med dype frekvenser som renser sinnet, helbreder kroppen og åpner opp for opplevelser av sensorisk vibrasjon. Sammen fungerer de som energifelter som smelter sammen, utvider våre sanser og skaper  rom for regenerering.
Loan TP Hoang er danser, scenekunstner og 5Rytmerlærer, og har danset fast med Alain Allard, Hege Gabrielsen og 5Rytmer Oslo siden 1999. Idag har hun fast base på Svartlamon hvor hun jobber med utøvende dans, performancekunst og 5Rytmer. Loan har mange års erfaring i å skape trygge rom for fri dans og bevegelse. Sweat Your Prayers er en invitasjon til danseren som bor i hver og en av oss til å danse våre drømmer, svette våre bønner og sende energibølger ut i det store vibrasoniske feltet som forbinder alt og alle.

” Dansen er som en hellig handling i form av fysisk bønn, svette og bevegelse. Dansen vekker  livskraften i oss og blir en direkte vei tilbake til forbindelsen mellom kropp og ånd, mellom fysisk, mental og emosjonell kapasitet, mellom inntrykk og uttrykk, mellom kjærlighet, frihet og fellesskap. ” – Loan TP Hoang –

Maiken Sneeggen er internasjonalt sertifisert yogaterapeut og lærer i Mediyoga fra MediYoga International, og har bred erfaring med undervisning i Medisinsk Yoga for ansatte i bedrift, grupper innen helsevesenet og privatpersoner på kurs og individuelle timer. Maiken representerer MediYoga Norge som lærer i MediYoga Kidz i Trøndelag. Maiken spiller Gong med stort nærvær og intuisjon og guider mennesker til dyp avspenning, hvile og indre ro.
 
” Gongbad er en dyp meditativ tilstand hvor kroppen og sinnet kan regenerere seg selv. Det kan oppleves som de dype vibrasjonene masserer kroppen fra innsiden. Gongbad kan blant annet hjelpe deg å slippe gammelt mentalt skrot og åpne for at nye tanker og vaner kan spire frem, og å løsne spenninger slik at du kan føle deg mykere, lettere og gladere.”   -Maiken Sneeggen- 
Sweat Your Prayers og Gongbad beveger og berører bortenfor ord og forklaringer. Det må oppleves.
Dans i behagelige klær som holder deg varm og i god bevegelse.
Ta med vannflaske, matte og pledd.
Velkommen skal du være!
Mer Info :
Dans 5Rytmer Trondheim

Detaljer

Dato:
15. feb
Tid:
18.00 - 21.00
Arrangement Kategorier:
,
Pris:
CC: 330,-

Arrangør

Loan TP Hoang
E-post:

Sted

Kjøpmanns gate 12
Kjøpmanns gate 12
Trondheim, Sør-Trøndelag 7013
+ Google Map
Nettsted:
https://www.facebook.com/events/1719802881581283/
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her