Tears in battle -Hearts of steel
Dette arrangementet har passert
fredag, september 17, 2021 9:30 PM - 10:00 PM

Tears in battle Hearts of steel

Detaljer

Hedda Bremseth sin praksis er en blanding av performance, film og stand-up hvor hun er både hovedperson og regissør. Filmen Tears in battle - Hearts of steel er en slags roadmovie, der vi møter den "verdensberømte og populære kunstneren og filmregissøren" Hedda Bremseth som har reist helt til Svalbard for å lage film om fankulturen rundt det det legendariske metallbandet Manowar.
Filmen følger personaen til Bremseth i møte med dedikerte fans, såkalte metalheads, som har kommet til Svalbard fra inn- og utland for å dyrke sine helter i det arktiske landskapet. Samhandling som utspiller seg mellom Bremseth og fansen i Longyearbyen er like deler rørende og pinlig, og avdekker samtidig et ambivalent og uforløst forhold mellom den observerende og deltagende filmskaperen og gruppen hun søker å portrettere. Tears in battle - Hearts of steel bryter ned grensene mellom dokumentar og iscenesettelse, mellom fiksjon og fakta og etterlater en følelse av tvetydighet og uro

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Gratis
Arrangører
Kulturnatt Trondheim
Sted
DIGS
Krambugata 2 Trondheim 7011

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.