The Making of Pinocchio

May be an image of 2 people
Dette arrangementet har passert
The Making of Pinocchio
15 mai 2024, 17:00
Rosendal Teater
Billetter
Theater / Show
av Cade & MacAskill (GB)

En kritikerrost og sann historie om kjærlighet og overgang – fortalt gjennom historien om Pinocchio.
Denne fantastisk vakre* forestillinga er for alle som ønsker å utforske skeiv fantasi og den ekte gleden og grenseløse potensialet den bringer med seg. Publikum som har opplevd forestillinga har omtalt den som "uvurderlig å få med seg", «til å miste pusten av», «fenomenal», «showstopping» og «årets skeive kjærlighetshistorie». Rosendal Teater er stolte av å presentere denne perla for et trøndersk publikum!

Kunstnerne og elskerne Rosana Cade og Ivor MacAskill har skapt The Making of Pinocchio siden 2018, ved siden av og som svar på Ivors fire år lange prosess med å skifte kjønn. I denne "morsomme, intelligente og gjennomtenkte forestillinga* møtes parets ømme og komplekse selvbiografiske opplevelse den velkjente, magiske historien om den løgnaktige dukka som ønsker å være en "ekte gutt”.

Plassert i et fiktivt filmstudio, inviteres du til å bli med bak kulissene i Cade og
MacAskills kreative prosess og kjærlighetsforhold. Her kan du undre deg over hva som skal til for å fortelle sin sannhet. Forestillinga skifter stadig lekent mellom fantasi og autentisitet, humor og intimitet, både på scenen og på skjermen.

* Fra omtaler i hhv. The Arts Desk og The Guardian, kronologisk rekkefølge.

Språk: Engelsk med engelske undertekster.
Sted
Arrangører
Rosendal Teater
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by