Verdenslitteraturen presentert: Cuba og Japan
Dette arrangementet har passert
onsdag, desember 9, 2020 på 7:00 PM

Verdenslitteraturen presentert: Cuba og Japan

Detaljer
2020 var ikke året for å reise utenlands, men heldigvis kan vi fortsatt reise i litteraturen! I 2020 er "Månedenes leseutfordring" ved Trondheim folkebibliotek nettopp å lese seg jorda rundt, med ett nytt land i måneden. Ved Bøker & bylab har vi fulgt denne utfordringen med arrangement, først fysisk og deretter digitalt, og nå tar vi igjen på oss de fysiske skoene igjen og inviterer til inspirerende foredrag om forskjellige lands litterære skatter.

Den 9. desember reiser vi langt i forskjellige retninger og inviterer til to korte foredrag om litteraturen i Cuba og Japan.

Cubansk litteratur vil presenteres for oss av sakprosaforfatter og filmmaker Dag Hoel, som blant annet har skrevet boka "Dette er Cuba - alt annet er løgn!" sammen med Vegard Bye. Japansk litteratur lærer vi om fra bibliotekar Brit Karen Einang.
Arrangementet er gratis, men grunnet smittevern har vi lagt ut billetter i Hoopla:
https://tfb.hoopla.no/sales/cubaogjapan

For mer info om månedens leseutfordring se her: https://biblioteket.trondheim.kommune.no/leseutfordring/

Bøker & bylab Elgeseter er det nyeste tilskuddet til Trondheim folkebibliotek. I Professor Brochs gate 2 har vi fylt hyllene med kasserte bøker, og det er bare å komme innom for å gi en av disse et nytt liv, eller sette seg ned og arbeide med prosjektene dine.

Nærmeste bussholdeplass er Hesthagen.
Lenker
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Sted
Bøker & bylab Elgeseter
Professor Brochs gate 2
Trondheim