This event has passed

Tom Waits-Løpet 2019 10 årsjubileum

mai 25. 2019 @ 12:00 PM - 9:30 PM

Tom Waits-løpet i Trondheim er et etappeløp mellom konserter på brune puber. Billetten er som vanlig årets T-skjorte, som KUN kan kjøpes startstedet som i år er på Restaurant Kommandanten på festningen.. Selges fra kl.13:00. Pris kr.500,- Vi har ikke bankterminal.

I år har vi 10-års jubileum! Hurra for oss og dere!!! Og vi har snudd litt opp ned på løpet og årets startsted er konsertscenen til Restaurant Kommandanten på Festningen og spennende konserter er i vente... Som vanlig hemmelig løype frem til startskuddet går. Meld deg på løpet på Facebook.

By the way: Tom Waits-løpet er et pub-til-pub-løp. Startet i Oslo i 1999, som et alternativ til Grete Waitz-løpet, for de øltørste og musikkinteresserte uten joggesko. I Trondheim er vi blitt viden kjent for fantastiske Tom Waits-tributekonserter, og har et velfortjent rykte om å ha Norges beste "løp", "løpere" og musikere. 😜

Hovedpoenget er musikken og sosialt samvær, og man blir ikke uglesett for å bli sittende på en av pubene og således ikke fullføre løpet. Vi er alle tapere :-)
Restaurant Kommandanten
Kristiansten Festning Trondheim 7016