TR
Dette arrangementet har passert
torsdag, oktober 14, 2021 10:00 PM - 11:30 PM

Tore Renberg

Detaljer

Foto: Signe Christine Urdal Konserten er ned på Trykkeriet under Moskus.

EN KVELD MED TORE RENBERG - DUO

Etter braksuksessen med fjorårets Tollak til Ingeborg, løsner Stavanger-forfatteren håndbrekket for et etterlengtet nytt bind i Teksas-serien. I dette originale universet overrumpler Tore Renberg med empatisk, humoristisk og freidig penn idet han geleider oss inn i Stavangers skyggesider.

Publikum vet at å se Tore Renberg live er en opplevelse ganske utenom det vanlige - her blandes opplesning, standup og musikk i en særegen form hvor både latter, etttertenksomhet og tårer får sin plass. Velkommen til en annerledes kveld med Renbergs Tekstbehandlingsduo.

Gitar: Alexander Flotve

Om forfatteren:

Tore Renberg (f. 1972) er en enestående forfatter i norsk litteratur. Han har et uvanlig litterært spenn og har utgitt en rekke bøker som både er kritikerfavoritter og som har blitt folkelesning; som romanene om Jarle Klepp, Du er så lys (2016) og Tollak til Ingeborg (2020), og ikke minst den sjangeroverskridende Teksas-serien.

Renberg debuterte i 1995 med Sovende floke, som han mottok Tarjei Vesaas` debutantpris for. Han har mottatt Bokhandlerprisen to ganger, P2-lytternes romanpris, Nynorsk Litteraturpris og har lesere i 18 land.

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Aldersbegrensninger
Fra 18 år
Sted
Trykkeriet scene
Olav Tryggvasons Gate 5
7011 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.