"Transformasjon"

16. sep. 2020
5:00 PM - 8:00 PM
Hei kjære venner ♥ 16.09..2020

Da er vi klar for en ny Onsdag med spennende samtaler og refleksjoner

Dagens tema holdes av Solveig Brekke - "Transformasjon"

Sitter du inne med noe på hjerte, noe de vil formidle og dele med andre, eller noe du går og tenker på...hva, hvor, hvem og hvorfor ?

Hva er det du vil ha svar på?
Noe du går å tenker på?
Her er det rom for dine tanker

Vi har åpent hus på Onsdager fra kl 15:00.
Her er du velkommen innom for en samtale, veiledning eller for en stille stund i koselige omgivelser, med servering av kaffe, te og nøtter.

Hver Onsdag har vi dessuten temakvelder som starter med meditasjon kl 17:00. Kom gjerne noen min før start, vi stenger dørene presis.

Etter denne meditasjonen går vi direkte over til kveldens tema.
I etterkant av tema serveres kaffe, te og noe å bite i, før vi kl 19:00 avslutter kvelden med felles gruppehealing. Komme noen min før, så vi er klare til 19:00. Dørene stenger presis kl 19:00

På grunn av dagens situasjon, ønsker vi å ta godt vare på hverandre ved å holde 1 meters avstand, så finn en kreativ måte å gi en klem eller håndhilse. Den kan også settes på sparekontoen inn till videre, da blir det mange varme gode klemmer å motta eller å gi ut senere .😀

Når du kommer hos oss vil det være en sprit flaske stående fremme, vi ber deg om å ta den flittig i bruk.
Har du noen forkjølelses symptomer som du er usikker på hva er, ber vi deg om holde deg hjemme. Det blir mange anledninger til å komme igjen.

Du som er i risiko gruppen ber vi om å ta ekstra vare på deg selv. Kjenn på hva du tenker er best for deg, du kjenner deg aller best selv og vet om du kan komme hos oss.

Hjertelig velkommen alle sammen.
Ta gjerne med en venn 🙂
Vi gleder oss 🙂

Vi ser oss nødt til å ta kr 100,- for inngang i en periode fra dere som har mulighet til å betale, men alle er fortsatt velkommen!
Varme hilsen fra oss i Healingens Hus. 🥀💚
Healingens Hus
Erlings Skakkes gate 66 Trondheim 7012