This event has passed

Trondheim i 2050, hvor skal vi i byutviklingen?

sep. 13. 2019 @ 2:00 PM - 7:00 PM

I forbindelse med kulturnatta ønsker Trondheim kommune velkommen til TAG med tema Byutviklingsstrategi for Trondheim fram mot 2050.

En utstilling presenterer forslag til hvordan vi best kan nå målene om en mer attraktiv og klimavennlig by. Her er muligheter for en enkel fortettingsquiz, bygge by med legoklosser og komme med forslag til hvordan Trondheim kan bli enda finere. TAG har dessuten et tilbud om en byutviklingsrett, så det er en rekke gode grunner til at du bør legge turen innom etter arbeid denne fredagen. Med andre ord: påfyll både til mage og hode :-)

I 2050 er det over 150 000 flere personreiser hver dag i Trondheim enn i dag, og kommunen har vokst med rundt 55 000 innbyggere. Det er bygd rundt 25 000 nye boliger for å huse denne befolkningsveksten.

I dag tas det en rekke beslutninger som påvirker hvordan Trondheim er i 2050. Gjennom byutviklingsstrategien som nå er på høring kan du si din mening om dette. På TAG for du altså mer informasjon om dette - velkommen til TAG på kulturnatta!

Mer informasjon finner du på framtidstrondheim.no
Vårt pop-up kontor på Cafe le Frère er også åpent under kulturnatta - ta gjerne turen innom for en prat om byutvikling.
TAG - Restaurant
Thomas Angells gate 12B
7011 Trondheim