Trondheim kammermudikkfestival: Gled deg til udig festival i 2021
Dette arrangementet har passert
søndag, september 19, 2021 - søndag, september 26, 2021

Trondheim kammermusikkfestival 2021

Detaljer

I år presenterer vi festivalen som udig. Udig som i udigital – akkurat det vi trenger nå som vi har vært så lenge borte fra hverandre og de gode, levende kulturopplevelsene.

Vi gleder oss til store musikkopplevelser, fellesskapsfølelse og energien som oppstår på scenen og mellom musikerne og publikum, og presenterer med stolthet et spennende program med artister og festivalkomponist fra øverste hylle.

Festivalkomponist er Caroline Shaw fra New York, dobbel Grammyprisvinner og tidenes yngste vinner av Pulitzerprisen i musikk. Hun skriver både vakkert og engasjerende, har samarbeidet med popmusikere som Kanye West og er i tillegg aktiv som sanger og bratsjist. Høydepunkter under festivalen vil være Entr’acte og Partita for 8 Voices på Åpningskonserten i Nidarosdomen og ikke minst henne selv som sangsolist med Trondheim symfoniorkester. 

På artistlisten står blant andre Hyung-ki Joo, Tine Thing Helseth, Vision String Quartet, Oslo strykekvartett, Dreamers’ Circus, Trio Opal, Øystein Baadsvik, Trond-Viggo Torgersen, Berit Norbakken, Håvard Stensvold, Henninge Landaas, Ståle Gerhardsen, Skjalg Raaen, for å nevne noen få.

Fargespill Trondheim fyller 10 år i 2021 og det skal vi feire med bursdagsfest i Olavshallen.I tillegg får vi får vi vist byen den store jubileumsforestillingen DRIV som ikke kunne vises i fjor. Med Cirka Teater, fantastiske installasjoner og magisk lyssetting blir det en spektakulær opplevelse mens skumringen senker seg over vannet i KLP Dokken på Solsiden.

Kamfest har alltid presentert spennende møter mellom musikk og andre kunstarter, så også i år: Festivalutstillingen på Ferstad blir en hyllest til evigunge Håkon Bleken og hans nære forhold til klassisk musikk. Det blir også matkunst og musikk på stjernerestauranten Credo, «Battle» mellom pensel og el-gitar på Ringve, forfatter Maria Kjos Fonn med Trondheim Sinfonietta og et søtt samspill mellom en berømt saltlakrispastill og Wagnerarier...

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 390,-
Redusert
kr 175,-
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Trondheim kammermusikkfestival
Sted
Trondheim
Kongens gate 18
7011 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.