TurVerket
Dette arrangementet har passert
torsdag, juni 24, 2021 4:30 PM - 7:30 PM

TurVerket - Sankthansfeiring i fjæra

Detaljer
Vi feirer sommeren og sankthans i fjæra! Vi satser på strålende sol og muligheten for å grille pølser i fjæra, men uavhengig av vær og bålmuligheter får vi en feiring hvor vi nyter at sommerferien nærmer seg, at dagene er lange, og at vi slipper syv lag med ull for en tur ut :)
Oppmøte: 16:30 Fellesverket i Fjordgata 56-58

Lengde: 16:30-20:30

Bli med på tur med TurVerket, og vær med i trekninga av kule premier! For hver tur du deltar på får du ett lodd, tar du med venner får du to lodd. På vårens siste tur vil vi trekke vinnere av turutstyr.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smitteverntiltak, påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Ønsker du å være med oss på tur? Meld deg på til høyre, eller send en mail til silje.fossen@dnt.no

TurVerket er et samarbeid mellom Trondhjems Turistforening og Fellesverket, Trondheim Røde Kors. Aktiviteten er for deg mellom 15-25 år som ønsker mer turerfaring eller deg som ønsker noen å gå turer sammen med. Alle turene er i Trondheim og nærområdet, og vi håper du får turerfaring, nye turvenner, og nye turer du kan gå også alene. Aktiviteten er gratis.
Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Gratis
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Trondhjems Turistforening
Trondheim Røde Kors
Aldersbegrensninger
Til 26 år
Sted
Trondheim
Kongens gate 18
7011 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.