UKA Prohibition Party
Dette arrangementet har passert
Utsolgt
søndag, oktober 10, 2021 9:30 PM

UKA Prohibition Party

Detaljer

I samarbeid med 1923 Prohibition Party inviterer UKA deg med dette til å feire dette 20-tallet i ekte 1920-talls stil! Gjør dere klare til et storslått show i Storsalen, og Norges største Gatsby-fest på hele huset den 10. oktober! Velkommen til UKA Prohibition Party.

 

Inngang på UKA Prohibition Party: Temafest er inkludert i konsertbilletten. 

Tenk deg Trondheim 100 år tilbake i tid: verden har nettopp gjennomgått både verdenskrig og pandemi. Musikk, fest og alkohol er forbudt, men nå peker alle piler oppover. Samfunnet er bekymringsløst og optimistisk, klar til å feire i overflod og glede. Nå i 2021 er vi klare til å gjenta bedriften. Vi er klare for en ny «roaring twenties»! 

Denne kvelden vil vi ta deg med inn i en tidløs boble der 1920-tallet møter 2020-tallet. Det skal bli en fest med dekadanse på et nivå selveste Gatsby ville misunt. 

Det er duket for et helaftens show i Storsalen. På scenen finner vi Swing’it og Show de Vida. Swing’it har de siste årene spilt hundrevis av show på speakeasier, Gatsby-fester og festivaler i både Europa og Amerika. Show de Vida er landets fremste showdans-kompani med dansere fra Moulin Rouge i Paris og akrobater fra Cuba. Her snakker vi verdensklasse! Kvelden ledes av ingen ringere enn Richard Bowers – Norges egen Frank Sinatra. Etter showet åpnes hele Samfunnet opp til en eneste stor Gatsby-fest. 

Vi ser frem til å se de fjongeste damene og velkledde herremenn i byen. Så ta på deg de mest eksklusive klærne du har, og gjør deg klar for en fantastisk helaften i dekadanse og herskapelighet.

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Sted
Studentersamfundet i Trondhjem
Elgeseter Gate 1
7030 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.