UKAtech - dag
Dette arrangementet har passert
lørdag, oktober 9, 2021 1:30 PM - 4:30 PM

UKAtech - dag

Detaljer

Velkommen til teknologikonferanse i Dødens dal! UKA presenterer UKAtech, en teknologidag med dagens og fremtidens teknologiske muligheter i fokus.

 

Vi går for fullt inn i en tid der det umulige blir, og i mange tilfeller allerede er blitt mulig. Gjennom teknologisk innovasjon kan vi gjøre stort sett hva som helst, men samtidig blir våre liv formet av ideene vi setter i verk. Bli med på et dypdykk i lovende, potensielt verdensendrende teknologier som presenterer unike løsninger på virkelige utfordringer i det som har blitt døpt den fjerde industrielle revolusjon. 

UKAtech skal inspirere studenter, politikere, akademikere, investorer, gründere og andre samfunnsengasjerte mennesker til å bruke vitenskap, innovasjon og ikke minst teknologi til å løse globale utfordringer. 

På dagtid kan du møte spennende teknologibedrifter, og se korte foredrag og andre show på scenen. Er du interessert i å gjøre mer enn å bare høre på arrangerer vi også en casekonkurranse, stay tuned! 

De 300 første som møter opp på arrangementet vil få baguetter. 

OBS: elever ved videregående skole omfattes av billettkategorien "Student” 

Deler av programmet kan bli digitalt grunnet innreiserestriksjoner. 

UKA tar hensyn til alle retningslinjene som er på gjeldende tidspunkt og vil gjøre publikum trygge på at vi skal lage en best mulig, men også trygg opplevelse. Ved kansellering refunderes billetter i henhold til salgsbetingelsene til UKA.

Mer info
Del av Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Lagre i kalenderen min
Billetter
190,- / 90,-
Sted
Dødens dal
Høgskoleringen 2
7034 Trondheim

trd.events

Wondering what's going on in Trondheim? Here you will get updates on the Trondheim's cultural life.