Ulf Risnes (tre små kinesere)
Dette arrangementet har passert
lørdag, oktober 10, 2020 7:30 PM - 11:30 PM

Ulf Risnes

Detaljer
Ladekaia inviterer til konsert og helaften i hele høst og vinter

Dette blir det tredje året med konserter og arrangementer utenfor sommersesongen. Det legges opp til at gjestene skal sitte ved samme bord hele kvelden, og gjerne spise middag før konsert, etter en tilrettelagt konsertmeny. Eller de kan bare ta et glass og se konserten, men fortsatt sittende. Konsertene på Ladekaia har blitt tatt vel imot, og har vært en stor suksess. Det blir akustiske intimkonserter for et begrenset og heldig publikum, på perlen ved Ladestien. Ladekaia har inngått et samarbeid med kulturformidler Dora3 om de fleste konsertene som arrangeres.

Ulf Risnes har blitt en veteran i norsk musikkliv. Han er mest kjent som vokalist,gitarist,låtskriver og frontfigur i Tre Små Kinesere. Kineserne begynte i 1988, og slo gjennom med albumet 365 Fri i 1990. Utover 90-tallet hadde de flere hits, som Dørstokkmila, Klassebildet og Hjertemedisin. Alle disse vil du også få høre nå som Ulf stiller alene på scenen.

Det som er mindre kjent, er tiden før Ulf ble kjent i 1990. Da kineserne begynte hadde ulf allerede skrevet låter i 10 år, og kommet opp i en verksliste på over 250 sanger. Enkelte av disse låtene ble utgitt av Tre Små, som Tvil, Luftpalass, Da Jorda Va Flat og Eller Nå Sånt.

Kanskje tar han noen låter fra denne tida også?

En ting er sikkert, en kveld med Ulf på scenen gir deg en god latter, kanskje en liten tåre i øyekroken og masse fin musikk, med gode tekster på norsk.

Konsertmeny:

Bressert svinenakke, sauterte grønnsaker med rødvinssaus og potetpurret

Stekt kveite, sauterte grønnsaker med sandefjordsmør og potetpurret

Vi lager også spesielle tilpassede retter for vegetar, vegan og allergener. For info om dette send mail til: hei@ladekaia.no Det vil ikke være mulig å bestille mat når dere kommer. Kun forhåndsbestilling.

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett med mat eller ikke har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no
Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 495,-
Aldersbegrensninger
Fra 18 år
Sted
Ladekaia
Leiv Eirikssons vei 42
7040 Trondheim

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.