UTE-trening på ski

UTE-trening på ski
7 januar 2020, 18:00
Øvre Fjellseter
Billetter
Sports / E-sport
Outdoors
Other
Skiklubben arrangerer treningsgrupper gjennom hele året, og nå inviterer vi deg til å bli med på 10 økter med skitrening i vinter. Her får du ikke bare gode treningsøkter på ski, men også teknikkveilledning fra skiinstruktører.

Treningsgruppene deler seg i to, en gruppe for de som vil få mer rytme og flyt i skigåinga, og en gruppe for mer intervalltrening.


UTE BASIC 1: Intervalltrening med teknikkveiledning, klassisk med mulighet for skøyting. Treningsgruppe for deg som ønsker å kombinere ei hardøkt på ski samtidig som du får veiledning på teknikk. Få en positiv formutvikling og en mer rasjonell skiteknikk

UTE Basic 2: Trening og teknikkveiledning, klassisk med mulighet for skøyting. Dette tilbudet er for deg som har gått litt på ski, men som ønsker å få mer rytme og flyt i skigåinga. Vi tar oss rolig inn i terrenget før vi finner et egnet sted hvor vi jobber med teknikk. I dette opplegget ligger det både en treningsdel og en teknikkdel. Ingen krav til veldig gode ferdigheter for å bli med her. Etter endt treningsperiode skal du kunne gå mer rasjonelt på ski og få en positiv formutvikling.

Sted: Øvre Fjellseter
Tid: Tirsdager kl. 19.00-20.00 – oppstart 7.januar 2020
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by