Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Utstilling. Lisa Tan – Notes From Underground

15. nov @ 12.00 - 18.00

|Gjentagende arrangement (Se alle)

Kunsthall Trondheim er stolte av å presentere soloutstillingen «Notes From Underground» med Lisa Tan.

Lisa Tan er en amerikansk kunstner, bosatt i Stockholm. Utstillingen vises i de nedre utstillingsrommene på Kunsthall Trondheim, og består av tre filmer, hver med en kvinnelig forfatter som midtpunkt, og to installasjoner. Til sammen med de tidligere installasjonene, «Moving a Mountain» (2008) og «National Geographic» (2009), avdekker filmene en felles tanketråd som uttrykker kunstnerens interesse i grensetilstander, det mellomværende.

Selv om filmene tar for seg mange tematikker – vold, fremmedgjøring, samfunnsspørsmål – dreier spørsmålet man sitter igjen med etterpå seg kanskje mer om kunstnerisk praksis i seg selv. Hva er det – å skrive, å skape kunst? Hva slags språk kan kunsten uttrykkes med? Lispector diskuterer menneskets ondskap og at kunstverket ikke endrer noen ting. På en måte utvikler filmene seg i søken etter en mulig praksis. De strekker seg utover og forbi jordkloden, for så å komme tilbake til kunstnerens arbeidssted – skrivebordet, dataskjermen, hverdagen.

Lisa Tan (f. 1973, Syracuse, NY, USA) bor og arbeider i Stockholm, Sverige. Tan arbeider mest med video, fotografi og installasjon, og tar i bruk forskjellige litterære, historiske og personlige referanser for å utforske de intrikate relasjonene mellom språk, bilde og erfaring. Lisa Tan fullførte en praksisbasert doktorgrad ved Gøteborgs universitet, Kunsthøyskolen Valand, Sverige. Med takk til Galleri Riis, Oslo.

Detaljer

Dato:
15. nov
Tid:
12.00 - 18.00
Arrangement Category:
Pris:
CC: 100,- / 50,-

Arrangør

Kunsthall Trondheim
E-post:
Nettsted:
http://kunsthalltrondheim.no

Sted

Kunsthall Trondheim
Kongens gate 2
Trondheim, 7011 Norge
+ Google Map
Tlf:
48500100
Nettsted:
http://kunsthalltrondheim.no/?lang=en
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her