Utstilling med Hanne Tyrmi og Ulrich Vogl

Utstilling med Hanne Tyrmi og Ulrich Vogl
13 juni 2024, 09:00
K-U-K, Kjøpmannsgata Ung Kunst
14 juni 2024, 09:00
K-U-K, Kjøpmannsgata Ung Kunst
Gallery / Museum

Det er med stor entusiasme at K-U-K presenterer utstillingen til «Den upålitelige fortelleren» med Hanne Tyrmi (f.1954) og Ulrich Vogl (f. 1973). Denne utstillingen er på ingen måte upålitelig. Det er en solid manifestasjon av kvalitet, relevans og historisk dokumentasjon.

K-U-K har gleden av å vise helt nye arbeider av Hanne Tyrmi. Hun har jobbet frem noen fantastiske prosjekter for våre lokaler. Det presenteres også noen eldre arbeider satt inn i nye sammenhenger som bekrefter hennes betydelige posisjon i norsk kunsthistorie. Hun arbeider gjerne i store formater og meisler, hamrer, sager og bygger selv. Det grove og det delikate er alt skapt av hennes hender.

Tyske Ulrich Vogl er et nyere bekjentskap for det norske publikum. Han jobber konseptuelt med materialer og gjenstander han finner. Ved hjelp av omhyggelig montering, finslipt nøysomhet og bruk av lys, skaper han nye og subtile verk.

Utstillingen er en vandring gjennom det voldsomme og subtile, gjennom det konkrete og det poetiske. Tyrmi og Vogl har skapt en formidabel utstilling som gir publikum unike opplevelser.

Sted
K-U-K, Kjøpmannsgata Ung Kunst
Kjøpmannsgata 38, 7011 Trondheim, Norge
Notater: Kjøpmannsgata 38
Arrangører
Kjøpmannsgata Ung Kunst
post@k-u-k.no
Del
Lagre
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by