This event has passed

Utstilling: Offentlige rom i framtidens Nyhavna

juni 15. 2019 @ 9:00 AM - 3:00 PM

De offentlige rommene er steder der vi kan møtes, steder vi oppsøker og reiser gjennom, steder der vi kan være aktive, eller slappe. De er fellesskapets rom, og er en av de viktigste identitetsskapende elementene for byen. Hva slags identitet skal byrommene i den nye bydelen på Nyhavna gi? Hvordan kan de berike hverdagen både for de nye beboerne som skal komme, og for hele Trondheims befolkning?

Disse spørsmålene har fire team med White/ DRDH, Agraff/ Rallar/ False Mirror Office, Mad/ BOGL/ Holt O´Brien og Skajaa/ EFFEKT/ Urgent Agency, samt et studentteam fra NTNU fakultet for arkitektur og design, jobbet med i vår. På Hendelser på Nyhavna presenterer de forslagene sine for framtidens byrom på Nyhavna for første gang.

Med Nyhavna har Trondheim en unik mulighet til å utvikle en fremtidsrettet og særegen bydel ved vannet. Et steg videre for utviklingen er å sikre at bydelen får gode offentlige rom, som hele byen kan ha glede av. For å få ideer for byrom, parker, gater og kaikanter i framtidens Nyhavna, har Trondheim kommune, Trondheim havn og Bane NOR eiendom gått sammen om å arrangere et parallelloppdrag.

Utstillingen åpner dørene klokka 12, og holder åpent til 17.00 på Hendelser på Nyhavna. Fra 13-15 presenterer teamene forslagene og det blir debatt, i nabolokalet til utstillingen. Vi håper mange vil bli med og gi tilbakemeldinger på forslagene til oss under utstillingen.
Dora 1 (ved havnebassenget)
Maskinistgata
Nyhavna Trondheim 7042