Verdens jul i Lillelavvoen: Argentina og Chil

21st Dec 2019
10:00 AM - 1:00 PM
Lag tulmas, konglepynt og peanøttjulenisser!

Tulmas er pompongs fra Altiplan-området i Nordvest-Argentina og Nord-Chile. Sammen i Lillelavvoen på Julemarkedet lager vi fargerike pompongs som vi pynter kongler med. I tillegg lager vi søte små julenisser av peanøtter og bomull.

Passer for barn fra 6 år og oppover.

Gratis og åpent for hele familien.

OM VERDENS JUL I LILLELAVVOEN:
Lillelavvoen på Julemarkedet kan de minste få oppleve julestemning fra hele verden – hver dag byr på ulike aktiviteter ledet av foreninger fra ulike land som ønsker å vise frem sine tradisjoner. Det vil i tillegg være en fast drop-in-aktivitet der barna kan lage små gaver til jul. Det blir også lesestund noen av dagene. Lillelavvoen er stedet å finne ro i en travel førjulstid. Bli med og opplev varme, kreativitet og glede sammen med oss!

Verdens jul på Julemarkedet:
Hverdager 16-19
Lørdag og søndag 11-14

Drop-in juleverksted:
Hverdager 11-16
Lørdag og søndag 14-19

Lillelavvoen er åpen hver dag fra kl.11.00 til 19.00 og er et samarbeid mellom Julemarkedet og Kulturenheten. Det er gratis å delta i Lillelavvoen.

Kulturenheten ved Trondheim kommune jobber gjennom hele året for å gi innbyggerne i Trondheim et bredt og mangfoldig kulturtilbud. Verdens jul i Lillelavvoen er en del av dette arbeidet. Vi gleder oss!
Julemarkedet på Torvet
Kongens gate Trondheim Sør-Trøndelag 7013