Verdens jul i Lillelavvoen: Hellas

17th Dec 2019
3:00 PM - 6:00 PM
Gresk julefeiring i Lillelavvoen!

Hver time, Kl.16.00, Kl.17.00 og kl.18.00 kan du delta i forskjellige greske julefeiringer i Lillelavvoen.

Gjennom timen blir det historiefortelling med greske eventyr om blant annet de skumle greske trollene kalikantzaroi som erter menneskene når det er jul. Gresk lek, sang og dans. Timen avsluttes med et lite miniverksted hvor barna får lage sin egen greske julebåt karavaki.

Passer for alle, men de minste bør ha hjelp fra en voksen

OM VERDENS JUL I LILLELAVVOEN:
Lillelavvoen på Julemarkedet kan de minste få oppleve julestemning fra hele verden – hver dag byr på ulike aktiviteter ledet av foreninger fra ulike land som ønsker å vise frem sine tradisjoner. Det vil i tillegg være en fast drop-in-aktivitet der barna kan lage små gaver til jul. Det blir også lesestund noen av dagene. Lillelavvoen er stedet å finne ro i en travel førjulstid. Bli med og opplev varme, kreativitet og glede sammen med oss!

Verdens jul på Julemarkedet:
Hverdager 16-19
Lørdag og søndag 11-14

Drop-in juleverksted:
Hverdager 11-16
Lørdag og søndag 14-19

Lillelavvoen er åpen hver dag fra kl.11.00 til 19.00 og er et samarbeid mellom Julemarkedet og Kulturenheten. Det er gratis å delta i Lillelavvoen.

Kulturenheten ved Trondheim kommune jobber gjennom hele året for å gi innbyggerne i Trondheim et bredt og mangfoldig kulturtilbud. Verdens jul i Lillelavvoen er en del av dette arbeidet.

Vi gleder oss!
Julemarkedet på Torvet
Kongens gate Trondheim Sør-Trøndelag 7013