Verdens jul i Lillelavvoen: Mexico

13th Dec 2019
3:00 PM - 6:00 PM
Lag jule-Piñata!

Ingen meksikansk fiesta uten piñata! En piñata er en figur, tradisjonelt laget av en leirgryte dekket med machépapir og dekorert med farget silkepapir, som er fylt med godteri og frukt eller andre godsaker (noen ganger små leker). Sammen lager vi jule-piñatas formet som juletre eller pepperkaker.

Passer for barn fra 5 år og oppover.

OM VERDENS JUL I LILLELAVVOEN:
Lillelavvoen på Julemarkedet kan de minste få oppleve julestemning fra hele verden – hver dag byr på ulike aktiviteter ledet av foreninger fra ulike land som ønsker å vise frem sine tradisjoner. Det vil i tillegg være en fast drop-in-aktivitet der barna kan lage små gaver til jul. Det blir også lesestund noen av dagene. Lillelavvoen er stedet å finne ro i en travel førjulstid. Bli med og opplev varme, kreativitet og glede sammen med oss!

Verdens jul på Julemarkedet:
Hverdager 16-19
Lørdag og søndag 11-14

Drop-in juleverksted:
Hverdager 11-16
Lørdag og søndag 14-19

Lillelavvoen er åpen hver dag fra kl.11.00 til 19.00 og er et samarbeid mellom Julemarkedet og Kulturenheten. Det er gratis å delta i Lillelavvoen.

Kulturenheten ved Trondheim kommune jobber gjennom hele året for å gi innbyggerne i Trondheim et bredt og mangfoldig kulturtilbud. Verdens jul i Lillelavvoen er en del av dette arbeidet.

Vi gleder oss!
Julemarkedet på Torvet
Kongens gate Trondheim Sør-Trøndelag 7013