Verdens jul i Lillelavvoen: Polen

12th Dec 2019
3:00 PM - 6:00 PM
Pynt, polsk julestemning og Fotosmil

Dobbelt opp med gøy fra Polen! Bli med å pynt julepynt og pepperkaker med Den polske barneklubben! Vi hører polsk julemusikk og kommer i polsk julestemning. Samtidig blir det mulighet å ta fotoboksbilde med jule-effekter med Fotosmil. Bildene blir printet på stedet og barna får med seg et lite minne fra Julemarkedet.

Gratis og passer for hele familien.

OM VERDENS JUL I LILLELAVVOEN:
Lillelavvoen på Julemarkedet kan de minste få oppleve julestemning fra hele verden – hver dag byr på ulike aktiviteter ledet av foreninger fra ulike land som ønsker å vise frem sine tradisjoner. Det vil i tillegg være en fast drop-in-aktivitet der barna kan lage små gaver til jul. Det blir også lesestund noen av dagene. Lillelavvoen er stedet å finne ro i en travel førjulstid. Bli med og opplev varme, kreativitet og glede sammen med oss!

Verdens jul på Julemarkedet:
Hverdager 16-19
Lørdag og søndag 11-14

Drop-in juleverksted:
Hverdager 11-16
Lørdag og søndag 14-19

Lillelavvoen er åpen hver dag fra kl.11.00 til 19.00 og er et samarbeid mellom Julemarkedet og Kulturenheten. Det er gratis å delta i Lillelavvoen.

Kulturenheten ved Trondheim kommune jobber gjennom hele året for å gi innbyggerne i Trondheim et bredt og mangfoldig kulturtilbud. Verdens jul i Lillelavvoen er en del av dette arbeidet.

Vi gleder oss!
Julemarkedet på Torvet
Kongens gate Trondheim Sør-Trøndelag 7013