Verdens jul i Lillelavvoen: Ukraina

18th Dec 2019
3:00 PM - 6:00 PM
Lag ukrainsk vikledukke!

Motanka er en liten vikledukke som skal virke som en amulett og skal i følge gammel overtro beskytte mot onde ånder. Ukrainsk forening i Trondheim står for verkstedet og er en ypperlig anledning til å lage flotte og fine engledekorasjoner til juletreet - eller kanskje blir det en liten julegave? I tillegg kan de minste barna bli med og fargelegge julepynt.

Passer for barn fra 5 år og oppover.

Gratis og for hele familien.

OM VERDENS JUL I LILLELAVVOEN:

Lillelavvoen på Julemarkedet kan de minste få oppleve julestemning fra hele verden – hver dag byr på ulike aktiviteter ledet av foreninger fra ulike land som ønsker å vise frem sine tradisjoner. Det vil i tillegg være en fast drop-in-aktivitet der barna kan lage små gaver til jul. Det blir også lesestund noen av dagene. Lillelavvoen er stedet å finne ro i en travel førjulstid. Bli med og opplev varme, kreativitet og glede sammen med oss!

Verdens jul på Julemarkedet:
Hverdager 16-19
Lørdag og søndag 11-14

Drop-in juleverksted:
Hverdager 11-16
Lørdag og søndag 14-19

Lillelavvoen er åpen hver dag fra kl.11.00 til 19.00 og er et samarbeid mellom Julemarkedet og Kulturenheten. Det er gratis å delta i Lillelavvoen.

Kulturenheten ved Trondheim kommune jobber gjennom hele året for å gi innbyggerne i Trondheim et bredt og mangfoldig kulturtilbud. Verdens jul i Lillelavvoen er en del av dette arbeidet. Vi gleder oss!
Julemarkedet på Torvet
Kongens gate Trondheim Sør-Trøndelag 7013