Veronica Maggio + Gabrielle til UKA

Veronica Maggio + Gabrielle til UKA
Dette arrangementet har passert
Veronica Maggio + Gabrielle til UKA
16 oktober 2021, 16:00
Dødens dal
Utsolgt
Concert
Festival

16. Oktober inviterer UKA til en dobbeltkonsert med to enestående popdronninger, Veronica Maggio og Gabrielle!

 

Veronica Maggio har siden 2008 sunget seg inn i hjertene våre og har oppnådd braksuksess med hits som «Måndagsbarn», «Snälla bli min» og «Jag kommer». Hennes siste album «Fiender är tråkigt» ble sluppet i 2019 og har over 30 millioner streams! Hennes personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner og nå kommer hun til UKA-21 i Trondheim! 

Gabrielle er og har vært en sentral skikkelse på norsk artisthimmel i snart 10 år, etter hun i 2012 debuterte med det Spellemann-nominerte albumet Mildt Sagt. Oppfølgeralbumet Nattergal kom i 2014 og ga henne Edvard-Prisen. I 2019 kom det kritikkerroste albumet Snart, Gabby som fikk tre Spellemann-nominasjoner og singelen "Tenker på deg" vant Musikkforleggerprisen for Årets Verk.
Hun har også vunnet den gjeve P3-prisen på fjorårets P3 Gull. 

Gabrielle har markert seg som Norges mest kompetente leverandører av sjarmerende og omfangsrik pop og er en enestående liveartist som har spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over - nå kommer hun til UKA-21. 

«Har forandret norsk pop for alltid. Gabrielle legger klubb-beats og mørk elektropop til side for oppsiktsvekkende vakker R&B på andrealbumet «Snart, Gabby» 
Dagbladet 5/6 

”Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.” 
(P3, Øyafestivalen, 6/6) 

Det siste halve året har Gabrielle jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt som kommer til høsten. De første singlene fra i vår har rullet hyppig på norsk radio. 

Sommeren 2021 skulle vært en lang runde med festivalkonserter – selv om mye har falt fra i pandemien så står konserten hos UKA igjen som en eksklusiv mulighet til å oppleve Veronica Maggio og Gabrielle live i år – så her er det bare og glede seg! 

Som support får de med seg Sval. Tross sin unge alder, kan 22-åringen skilte med en artistkarriere som har vart i over et tiår. Fra seier i MGPjr i 2011 til suksessen med EPen “Young Alien” har hun etablert seg som en enormt sterk artist og musiker.

Del av program

Dette arrangementet er en del av: Endelig folkeliv og leven: 8 - 31. oktober
Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by