Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Versus 5: Lazy Queen vs j00

21. mar @ 20.00 - 20.00

Konsertserien Versus er et samarbeid mellom Trondheim Konsertkollektiv og Lokal Bar. En torsdag i måneden vil vi presentere en dobbeltkonsert der vi setter sammen en lokal artist, med en vi henter utenfra. Trondheim versus Verden.

——————————————————————————–

j00

Rykende fersk popmusikk fra Trondheim av og med Thea Ellingsen Grant, Håkon Kvam, Andreas Sæle og Brage Sanner.

Bandet slapp sin første singel, «Hope j00 Know», i november. Den har blitt anbefalt
og spilt av NRK Urørt, som beskrev j00 som et «nytt og spennende band».

Kom og hør pulserende rytmer og fengende melodier i en fest av elektriske og
akustiske elementer.
———————————————————————————–
Lazy Queen

Lazy Queen spiller høyt, veldig høyt, og med et usedvanlig energinivå, hvor band og publikum har en tendens til å befinne seg like mye på scenen som på gulvet. I sounden går det melodiske og det støyete hånd i hånd, og passer like godt for 90-talls nostalgikere som for tilhengere av dagens trender innenfor garasjerock, post-punk og punkrock med band som FIDLAR, Shame, Wet Dreams,
Honningbarna, brenn., together PANGEA og PUP.

I 2018 gjorde Lazy Queen seg bemerket i den norske musikkscenen med konserter for Kanalrock, på Klubbøya og på Oslo Pride. I løpet av høsten ble det også
sluppet en rekke singler fra EP’n A Sigh So Deep, som ble sluppet i sin helhet i januar 2019 til enstemmig gode anmeldelser.

Undergrunnsekspertene i Evig Lyttar ga EP-en 9/10 og skrev, «Lazy Queen har rett og slett laget den beste EP-en undertegnede har hørt på årevis. (…) Det er så rått, kult og fengende at det nesten er teit.» Disharmoni Magasin sa seg enige og skrev, «sjeldent hører man en indierock/punkrock-hybrid av dette kaliberet, med et lydbilde som er så forfriskende frigjort.» Kristopher Schau trakk også frem «A Sigh So Deep» som en av tre skiver han anbefaler om dagen i et intervju med iTromsø Feedback. Råkkfolk ga den 7/10 og Rubato.no utnevnte dem til sitt nye favorittband. I tillegg har låtene blitt lista, fremhevet, anbefalt og spilt på radio jevnlig på P3, Urørt har anbefalt 3 av 5 låter, samt A-listinger på Radio Nova og Radio Revolt.

Bandet har hatt en lengre reise med oppstart og fartstid i New York, suksessfulle turnéer i USA, Puerto Rico, Danmark, Nederland og hjemme i Norge.

Nå står Trondheim, Lokal, og VS for tur!

Detaljer

Dato:
21. mar
Tid:
20.00
Arrangement Kategori:
Pris:
CC: 150,- / 100,-
Aldersgrense:
20 år

Arrangør

Trondheim Konsertkollektiv
E-post:
Nettsted:
https://www.facebook.com/konsertkollektiv

Sted

Lokal bar
Dronningens gate 12
Trondheim, 7011
+ Google Map
Nettsted:
https://www.trondheim.no/lokal-bar
Upassende innhold? Vær snill å rapporter det inn til oss her