Vi Hører Dere - Støttekonsert for jordskjelvofre i Tyrkia og Syria

Dette arrangementet har passert
Vi Hører Dere - Støttekonsert for jordskjelvofre i Tyrkia og Syria
29 mars 2023, 17:00
Byscenen
Billetter
Concert

I februar opplevde Tyrkia og Syria det kraftigste jordskjelvet som er registrert på 100 år, hvilket resulterte i en gigantisk humanitær katastrofe. Over 1,5 millioner mennesker ble hjemløse, og det er et sterkt behov for livreddende hjelp og støtte til vann, mat, klær og medisiner. FN har erklært jordskjelvet som den største katastrofen i Tyrkias historie. 

Men nå kan du være med på å gjøre en forskjell!

BROBYGGERNE, BYSCENEN, Trondheim Kommune og det tyrkiske, syriske og kurdiske samfunnet i Trondheim samler seg 29. mars organiserer en støttekonsert “Vi Hører dere”, og en rekke artister vil opptre. Billettinntektene fra konserten går uavkortet til Leger uten grenser, Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Flyktninghjelpen, Kirkens Nødhjelp og Redd Barna.

Dette er en sjanse til å vise solidaritet med de berørte og bidra til livreddende arbeid. Sammen kan vi hjelpe organisasjoner som er eksperter på nødhjelpsarbeid med å gi de mest trengende vann, mat, klær og medisiner. La oss stå sammen og gjøre en forskjell for de som trenger det mest!

Blant artistene på scenen er The Fjords (solo), Sara Fjeldvær, June Sommer Strask, Los Callejeros, Per Aarsund, Karim Tahir, NADJA BERTELLI, Tanmoy Chakma,Tirej urmiye, Oslo Orientalske Orkester, Saleh Mahfoud, Nawar Naddaf, Simin Tander, Salah Kreker, Cecilia Torna og Mannskoret Nøkken.

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by