Dette arrangementet har passert
onsdag, mars 29, 2023 7:00 PM

Vi Hører Dere - Støttekonsert for jordskjelvofre i Tyrkia og Syria

Detaljer

I februar opplevde Tyrkia og Syria det kraftigste jordskjelvet som er registrert på 100 år, hvilket resulterte i en gigantisk humanitær katastrofe. Over 1,5 millioner mennesker ble hjemløse, og det er et sterkt behov for livreddende hjelp og støtte til vann, mat, klær og medisiner. FN har erklært jordskjelvet som den største katastrofen i Tyrkias historie. 

Men nå kan du være med på å gjøre en forskjell!

BROBYGGERNE, BYSCENEN, Trondheim Kommune og det tyrkiske, syriske og kurdiske samfunnet i Trondheim samler seg 29. mars organiserer en støttekonsert “Vi Hører dere”, og en rekke artister vil opptre. Billettinntektene fra konserten går uavkortet til Leger uten grenser, Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Flyktninghjelpen, Kirkens Nødhjelp og Redd Barna.

Dette er en sjanse til å vise solidaritet med de berørte og bidra til livreddende arbeid. Sammen kan vi hjelpe organisasjoner som er eksperter på nødhjelpsarbeid med å gi de mest trengende vann, mat, klær og medisiner. La oss stå sammen og gjøre en forskjell for de som trenger det mest!

Blant artistene på scenen er The Fjords (solo), Sara Fjeldvær, June Sommer Strask, Los Callejeros, Per Aarsund, Karim Tahir, NADJA BERTELLI, Tanmoy Chakma,Tirej urmiye, Oslo Orientalske Orkester, Saleh Mahfoud, Nawar Naddaf, Simin Tander, Salah Kreker, Cecilia Torna og Mannskoret Nøkken.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Arrangementet på Facebook
Sted
Byscenen
Kongensgt 19 Trondheim 7012

trdevents.no

What's going on in Trondheim. Calendar with concerts, festivals, shows, art houses, theaters, debates and more things! This year's events can be found here.