Waste a Saint + Healthy Choices // Trykkeriet Scene

Waste a Saint
Waste a Saint + Healthy Choices // Trykkeriet Scene
1 mars 2024, 19:00
Trykkeriet scene
Billetter
Concert

// WASTE A SAINT

Kvartetten Waste a Saint fra Trondheim spiller melodiøs tungrock med klare psykedeliske preg og blir ofte assosiert med stoner-sjangeren. De sammenlignes stadig med band som Queens of the Stone Age, Dead Weather, Spiders, alternativ rock fra nittitallet, og fuzzy saker fra sent sekstitall. Etter slipp av debutalbumet - “Hypercarnivore” i april 2022 har de spilt rundt om i hele landet, samt vært innom Gøteborg og København, i tillegg til oppvarmingsjobber for Bokassa og Ida Maria, pluss flere festivaljobber.

I juni 2023 var bandet en uke i Sørgården studio på Ler i Trøndelag og spilte inn deres andre fullengder - “Ravenous”. Med Per Borten (Spidergawd) som innspillingssjef og produsent, Håvard Soknes som mikser og Karl Klaseie fra Øra Mastering på master, resulterte dette i en plate med åtte låter som fortsetter der førsteplata slapp og går videre i flere retninger og er en naturlig videreføring av det karakteristiske soundet bandet har opparbeidet seg siden oppstarten. “Ravenous” slippes 1. mars via All Good Clean Records.

Waste a Saint består av:
Bogey Stefansdottir - Vokal
Alexander Skomakerstuen - Gitar
Ole Nogva - Bass
Øivind Fossem - Trommer


// HEALTHY CHOICES

Med armringer og badeand flyter Healthy Choices tilfreds rundt i post-punkens bølgebasseng. Inspirert av band som Pissed Jeans, Viagra Boys, og Single Mothers fortelles det om voksne temaer på barnslige måter, og barnslige temaer på enda barnsligere måter. Bandet er en fersk sammensetning av medlemmer fra band som Bakrus, This Daze, Karl.I.Fårnia, buy us m.m.


// PRAKTISK INFORMASJON

Dørene åpner: 19:30
Konsert: 20:00
ID: 18
CC: 220,- (inkl. billettavgift)

Kontaktinformasjon
Trondheim Management
Nordre gate 10, 7011 Trondheim
+47 993 54 000
Org. nr 995 860 465
Newsletter subscription
Powered by