Hjelp

Ny på trd.events? I videoen under kan du se hvordan du registrerer deg som bruker. Det er nødvendig for å kunne legge inn arrangement:

Når du har registrert deg som bruker, kan du legge inn et arrangement i kalenderen. I videoen under ser du hvordan:

Vanlige spørsmål:

Jeg ser ikke mitt arrangement i papirutgaven til Adresseavisen, har jeg gjort noe feil?

Nei, finner du ditt arrangement i kalenderen her, har du ikke gjort noe feil. Det er kun et lite utvalgt av arrangement som kommer med i papirutgaven, og utvelgelsen er tilfeldig. Vi kan derfor ikke garantere at ditt arrangement kommer med.

Jeg finner ikke tilbake til mitt arrangement i kalenderen, hva kan ha skjedd?

Når du er logget inn kan du sjekke dine arrangement under knappen «mine events». Finner du det ikke der, er det ikke registrert. Du må da legge det inn igjen, eller sjekke at du er innlogget med riktig bruker.

Jeg vil endre min bruker, hvordan går jeg fram?

Vil du endre e-posten eller telefonnummeret på din bruker, kan du sende oss en e-post til: trdevents@adresseavisen.no.

Jeg får ikke til å legge inn et arrangement, hva gjør jeg?

Sjekk at du følger alle stegene i instruksjonsvideoene over. Om det likevel ikke skulle gå, kan du ta kontakt med oss på trdevents@adresseavisen.no.

Når er siste frist for å legge inn et arrangement i kalenderen?

Så lenge arrangementet er fram i tid, kan det legges inn når det passer. Vi anbefaler likevel at man legger det inn i god tid slik at flest mulig får det med seg.

Legger dere ut arrangement på Facebook?

Om du følger denne siden på Facebook, kan vi legge ut ditt arrangement. Send oss da en lenke til ditt arrangement i innboksen, så deler vi den. Legg merke til at vi kun deler events som er lagt inn i trd.events.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på henvendelsen på telefon, men din e-post vil bli besvart så fort som mulig.